Wat kunt u doen

Wordt sponsor

Een van onze kerntaken is het sponsorplan

We kennen Kinder Sponsor Plan en Ouderen Sponsor Plan.

Het KSP is een mogelijkheid om een kind in een gezin te sponseren. Het gaat hierbij om een kind uit een arm gezin waarvan het inkomen niet toereikend is om te voorzien in de minimale, dagelijkse behoefte. We denken aan voeding, energievoorziening zoals: elektriciteit, stromend water in huis, verwarming, kleding, ed. Door middel van het sponseren van een kind word het hele gezin geholpen.

Wanneer u een kind sponsort krijgt u de nodige info over het betreffende kind zoals: foto, adres, en eenmaal per jaar een nieuwskrant over het werk van de stichting.

Eenmaal per jaar willen we de gesponserde gezinnen bezoeken, we maken daar een verslag van, die u als sponsor ontvangt.


We hebben ook het OSP, daarmee willen we de ouderen ondersteunen.

De ouderen zorg in Roemenie is slecht geregeld. Het inkomen van een oudere is erg laag. De leefomstandigheden is vaak erg slecht en de zorg van derden(kinderen,familie,buren) voor de oudere, is miniem.

Om als ouderen in aanmerking te komen voor hulp word gekeken naar inkomen en de omstandigheden hoe deze ouder moet leven. De informatiestroom is hetzelfde als bij het KSP, we proberen u zoveel mogelijk te informeren over de oudere die u wilt sponseren.

Voor deze twee mogelijkheden, KSP of OSP, is het sponsor bedrag €20.00 per maand.
Download HIER het aanmeldformulier en help mee aan een betere toekomst!

creche04_ba678e0debaea7f9040f4bdb72145aeb